Marturii ale pacientilor

Vezi toate marturiile…>>>

Ana D. 55 ani Bucuresti

„Oameni cu suflet si pasiune, de la doctori la asistenti .”

Maria C. 60 ani Buzau

„Multumesc din suflet d-lui Dr. Andrei Zuchi, multumesc d-rei Bianca! (imi place ce vad in oglinda!) Toata consideratia mea!”

Dr. Ion Ion N. 71 ani Bucuresti

„Eu am trait destul cat sa vad o multime de cabinete dentare, dar eficienta si caldura celor de aici m-au facut sa-mi amintesc de juramantul medical al lui Hipocrate” Nu vreau sa fac reclama, de accea nu voi numi o persoana, toti au nota zece pentru mine.”

Vezi toate marturiile…>>>

 

 

28 de răspunsuri la „Marturii ale pacientilor

  1. Nu gresiti,daca alegeti aceasta clinica.Veti gasi aici standarde inalte,in tot si in toate,dar mai ales,veti gasi o echipa deosebita.Multumiri deosebite,domnului doctor Traian Comanescu. Felicitari profesionistilor!!Un big like!!

  2. In anul 2009 am aflat ca am paradontita(asta dupa ce am pierdud vreo 5 masele.Medicii vor sa-mi scoata si alti dinti care se clatina foarte putin.Din 2009 si pana anul acesta nu a mai progresat boala.Nu sunt de acord sa-mi scot dintii.Unde sa ma duc pentru a-mi salva dantura?

    • La clinica noastra din Eminescu, mai exact la domnul doctor Zuchi Andrei. Cu unele rezerve, putem incerca sa oprim din evolutie retractia osoasa si sa ramanem cu dintii pe arcada dentara, depinde insa de gradul evoutiv al bolii. Programari: 021 211 13 02 si 0723 573 703

  3. As dori sa stiu, in ce masura mai pot salva ceva din dantura, dat fiind ca mobilitatea lor este din ce in ce mai mare?
    Sunt din Constanta si as dori sa fac ceva urgent in acest sens, deoarece caninul superior stanga este foarte mobil, in ciuda faptului ca caninii ar fi cei mai dezgoliti.Cum as putea afla ceva privitor la costuri, programari ?

    • Ca sa va dam un raspuns pertinent, trebuie sa va consultam mai intai ca sa stabilim cauzele si nivelul evolutiv al bolii parodontale. Ulterior putem stabili ce schema de tratament paradontoza sa aplicam. Cu stima, Dr. Andrei Zuchi

  4. nu pot sa cred ca mai exista „doctori”…o sa-mi fac o programare desi ma indoiesc…..ca mai exista „doctori” care sa vrea sa te ajute..

  5. Sunt din Pitesti ! De frica stomatologului (mi se trage din armata) n-am prea calcat pe la dentist…Asa ca mai am putini dinti…Acum de-o perioada mi se clatina un incisiv si mi s-a dezvelit pe radacina..Ce fac?

    • Buna seara ! Sfatul nostru e sa va vada un medic stomatolog cu experienta in parodontologie macar, daca nu specialist. Cea mai buna solutie este sa va programati pentru o consultatie din timp, asa incat lucrurile sa nu evolueze (daca n-au facut-o deja). Telefon programari 021 211 13 02 sau 0723 573 703 d-ra Bianca
      Cu stima, Dr. Traian Comanescu

      • Buna seara domnule doctor! Imi cer mii de scuze ca raspund atat de tarziu promptitudinii dvs. Pur si simplu n-am mai deschis pe site-ul dvs. si din cauza faptului ca lucrurile au evoluat (chiar asa cum ati pus temerea dvs. in paranteza)…Chiar a doua zi pe 17 mi-a cazut un incisiv de …toata frumusetea! Mi-am luat inima in dinti (de frica…) si m-am dus la un medic stomatolog care m-a consultat (si in baza unei radiografii OPG pe un CD)…Mi-a facut detartraj si la un dinte de langa incisivul (sanatos) ramas care se misca foarte putin a decis (cosultandu-ma) sa scoata nervul in ideea ca se va ridigiza post interventie…Eu as vrea sa mi se puna un implant in locul incisivului pierdut dar mi s-a spus ca asta se poate face fie chiar in momentul pierderii dintelui …fie in acest caz…peste cca.9 luni… ceea ce m-a contrariat cumva…Poate e cazul sa va spun ca ceilalti dinti de jos si un canin (tratat mai demult) nu se clatina, sunt ok si ca tratament mi s-a indicat doar coenzima Q 10! Mii de scuze ca va retin astfel domnule doctor, v-am ascultat, merg mai departe?… Ca plan de viitor mi s-a spus ca nu vede decat o punte in fata de 5 dinti (cu 4 dinti imbracati ) de care se agata stanga dreapta o proteza in capse…Asta pt ca sus nu am tesut osos suficient pt. implant…si chiar un lifting n-ar da rezultate in situatia mea…Domnule doctor sa nu luati lucrul acesta ca pe-o obraznicie, dar daca puteti va rog …un sfat! cu mii de multumiri,

  6. Buna sotu meu are prb cu dinti i se misca ia cazut un dinte din fata are gingia lasata a fost la cativa medici ia curatat gingile,iar altul ia recomandat sai scoata pe toti de jos sai puna placa (sotu nici na vrut sa auda)va antreb cam cat timp duraza tratamentu pt gingi dupa si faca implanturi ,noi suntem din Buzau?va multumesc.

  7. Stimata doamna, ca sa va putem raspunde concret si corect la intrebarea dumnevoastra, trebuie sa vedem situatia sotului dumneavoastra clinic. Adica sa facem masuratori si investigatii asa incat sa putem face un plan terapeutic. In acel moment vom sti, timpii, costurile si previziona un rezultat final. Programari: 021 2111302 sau 0723 573 703 d-ra Bianca. Cu stima, dr. Andrei Zuchi

  8. Va rog sa-mi spune-ti daca este normal sa-mi scoata nervii de la doi dinti si sa-mi faca punte intre ei ? Mi se misca usor dar nu dor ! Mi-a recomandat medicul dentist. Exista si alta modalitate ?
    Multumesc !
    Radu Tania

    • Da, poate fi normal, depinde insa de caz. Uneori, o solutie acceptabila poate fi solidarizarea a doi dinti intr-o punte protetica. Devitalizarea lor provoaca un fenomen de anchiloza in os si ii fixeaza mai bine. Pentru a fi insa mai exacti, trebuie sa vedem cazul clinic. Nu in toate cazurile aceasta este unica solutie. Foarte probabil ca medicul care va trateaza are toate datele si a luat decizia in cunostinta de cauza.

  9. BUNA ZIUA,
    la varsta de 28 ani am fost diagnosticata cu parodontoza marginala cronica (acum 12 ani) si in aceasta perioada retractia gingivala a fost f rapida si f „ampla”. As dori sa stiu daca se poate face la dvs ceva in privinta acestei retractii…prevenire fac de 3 ori pe an…ma intereseaza o metoda de readucere a gingiei la locul ei sau macar aproape de locul ei..

    • Buna seara d-na Lupica, desigur ca se poate face ceva, iar acest ceva este un tratament de oprire a progresiei bolii parodontale. retractia gingivala se datoreaza retractiei osoase, adica gingia urmeaza osul in procesul de atrofie. Ca urmare, ar trebui vazut care dintre urmatoarele doua optiuni pot fi posibile in cazul dvs: manipularea estetica tesuturilor gingivale numita si tunelizare sau aditia osoasa? Pentru asta ins ava trebui sa veniti la o consultatie. Programari: 021 211 1302

  10. Progresia bolii a fost stopata cat de cat dar la toate consultatiile de specialitate care le am facut( si au fost destule) mi s a spus ca pierderea osoasa a fost foarte „mare” si pe suprafata foarte mare. Mai exact arcada de sus e afectata in prop de 80% deci aditia de os iese din discutie. Cei sase dinti din fata, de sus, sunt imobilizati deoarece sunt dezgoliti pana la aproape de vf radacinii. Pb mea aici este cea mai stringenta, deoarece acesti 6 dinti imi creeaza destule pb datorita acestei dezveliri a radacinii cred ca va inchipuiti ce gen. Intrebam de o metode de „invelire ” cat de cat macar pt acestia. Multumesc pt rasp. dvs. atat de prompt.

      • BUNA ZIUA,
        AM O RUGAMINTE, AM FOST LA DVS LA CABINET PE 19 APRILIE SI AS DORI DACA SE POATE SA MI SE TRIMITA RADIOGRAFIA PE MAIL(ASA CUM MI S-A PROMIS), CREDETI CA SE POATE?
        MULTUMESC.

    • Desigur, se poate stopa! Problema e ca daca pacienții nu schimba obiceiurile care duc la îmbolnăvire, boala se poate „intoarce”. Noi suntem foarte implicați in susținerea pacientului in perioada post terapie parodontala. Va sunam, va trimitem SMS uri, va monitorizam permanent, timp de 2 ani. Pe dumneavoastra si familia, data fiind componenta genetica a bolii. Acei factori care au dus la instaurarea bolii, vor duce si la recidiva ei. Daca-i eliminam, boala nu mai revine

  11. Buna ziua. In cazul in care dintii de jos din fata au deja mobilitate, cat de avansata este boala? Se mai poate rezolva ceva? Am 43 de ani.

Lasă un comentariu